9 maneres de posar-te en forma a la piscina

com posar-te en forma a la piscina

Amb la pujada de temperatures no hi ha res més refrescant que els entrenaments a dins de la piscina

Les activitats aquàtiques permeten obtenir els mateixos resultats que altres tipus d’entrenaments amb el benefici addicional que s’exerciten millor els músculs i les articulacions. A més, redueix el risc de lesions i garanteix un treball global.

Existeixen diverses opcions d’entrenament a l’aigua, cadascuna d’elles orientades a potenciar diferents objectius, com podria ser aprimar-se, tonificar o millorar la tècnica de natació, entre d’altres. Per això en aquest post t’expliquem l’àmplia oferta d’activitats aquàtiques que t’ofereixen les piscines dels Clubs DiR perquè puguis triar la que més s’adapti als teus objectius:

Aqua Aprima’t

Si el teu objectiu és cremar greixos fent una activitat d’intensitat mitjana, has de provar aquest entrenament. A través de diferents exercicis a dins de l’aigua destinats a treballar totes les parts del cos, baixaràs de pes i alhora tonificaràs músculs. Sigues regular i notaràs ràpidament els resultats!

Aqua Total Body

Aquest entrenament és d’intensitat intermitja i et permet adaptar els exercicis a les teves possibilitats, tot combinant exercicis cardiovasculars i musculars. En cada sessió es treballen les tres principals àrees musculars: el tren superior, el core i el tren inferior, per tal de realitzar un entrenament global. Si fa un temps que et vas iniciar en els entrenaments aquàtics i vols fer un pas endavant, et recomanem aquesta activitat per continuar progressant.

Aqua DiR

Aquesta sessió és ideal per a tots els públics perquè combina l’entrenament cardiovascular amb el de tonificació amb diferents materials per treballar tant el tren superior com l’inferior. La intensitat d’aquestes sessions pot ser variable depenent dels usuaris, ja que es pot adaptar fàcilment.

Aqua Balance

Aquesta és una activitat indicada per a totes aquelles persones que vulguin millorar la postura del seu cos, ja que la seva pràctica enforteix la zona abdominal i ajuda a prevenir patologies de l’esquena enfortint la musculatura a través d’exercicis de força, de flexibilitat, d’equilibri o de coordinació que també afavoreixen la memòria i la resistència cardiovascular.

Aqua Fit Pilates

Aquesta activitat dirigida és una de les darreres incorporacions que hem afegit a l’oferta d’aquàtiques. És una sessió que fusiona el fitness a l’aigua amb els principis del Pilates, ideal per a aquelles persones que tenen contraindicacions per treballar sobre una superfície ferma. A través d’aquesta sessió podràs tonificar el core, millorar la postura i l’equilibri, augmentar l’agilitat i la coordinació a més de reduir els nivells d’estrès.

aquafit pilates piscina

Aqua Hit

Prepara’t perquè Aqua Hit és una de les sessions més enèrgiques! Amb aquesta activitat gaudiràs de la millor música Top40 amb coreografies que combinen blocs d’entrenament muscular, Hit o Tabatas. Els moviments et faran arribar al màxim de les teves possibilitats d’entrenament, sense risc a lesionar-te. Aquesta activitat està enfocada a persones que ja tinguin una gran capacitat d’entrenament cardiovascular i muscular.

Aqua Step

L’Aqua Step és l’entrenament que està inspirat en els exercicis de l’step, però en aquest cas a dins de l’aigua. D’aquesta manera la intensitat dels exercicis s’eleva a causa de la densitat de l’aigua. Amb aquestes sessions podràs millorar la resistència i augmentar la força, millorar la coordinació de moviments, cremar calories o augmentar la massa muscular entre altres avantatges.

Aqua Extrem

Una de les sessions amb més intensitat que et permetrà tonificar i millorar la resistència cardiovascular i muscular. En aquesta activitat es realitzen diferents exercicis de flotació, salts, skipping o treball muscular amb diferents materials. Si busques intensitat i arribar al límit en el teu entrenament, aquesta és l’activitat que has de realitzar!

Aqua Swimming

Si el que vols és millorar la teva tècnica en la natació, has de provar aquesta activitat, ja que l’objectiu principal d’aquestes sessions és millorar la resistència cardiovascular en la pràctica de la natació. S’utilitzen materials específics per facilitar l’aprenentatge de la tècnica, com per exemple taules, pull boys i aletes o manyoples.

Ara el següent pas que has de realitzar és consultar els horaris de les activitats aquàtiques del teu club i preparar el teu banyador amb el casquet de bany per gaudir de tot el que t’espera a dins de la piscina. Diversió assegurada!

Share on Facebook60Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*